Locaties Locaties

Strandhotel Westduin
Het Strandhotel Westduin is de centrale locatie voor het NVRD Jaarcongres 2022. Woensdag 18 mei vindt hier de Algemene Ledenvergadering plaats, gevolgd door de welkomstavond. Donderdag 19 mei keren we na afloop van het inhoudelijke programma terug naar dit hotel en genieten we in het hotel-restaurant van een diner.

Adres
Westduin 1
4371 PE  Koudekerke/Vlissingen
Klik hier voor meer informatie

Helaas zijn alle hotelkamers van Strandhotel Westduin inmiddels volgeboekt met gasten van het NVRD jaarcongres. Toch nog op zoek naar een overnachting? Hieronder dragen wij graag enkele alternatieven aan o.b.v. beschikbaarheid. Wees er dus tijdig bij!

CineCity Vlissingen
Voor het inhoudelijke programma van het Jaarcongres op 19 mei verplaatsen we ons naar CineCity Vlissingen. Deze bioscoop vormt het toneel voor diverse interessante sprekers. In de pauzes bezoekt u hier de sponsoren van het Jaarcongres.

Adres
Spuikomweg 1
4381 LZ  Vlissingen
Klik hier voor meer informatie

Strandpaviljoen Vloed
Het NVRD Jaarcongres 2022 wordt feestelijk afgesloten met een feestavond bij Strandpaviljoen Vloed, op loopafstand van het hotel.

Adres
Strandpaviljoen Vloed is gelegen op het strand tussen Vlissingen en Dishoek bij Camping de Roompot Dishoek. Het vestigingsadres is Dishoek 1, 4371 NT Koudekerke. (Dit adres werkt niet op navigatiesystemen of routeplanners).
Klik hier voor meer informatie